11 Ekim 2010 Pazartesi

çok oldu yazmayalı

Lan bayağı olmuş harbiden de :))))

Dur bakayım bi değişiklik var mı ben de? Zannımca yok.

Ha bürokrastik işlemlerin bir çoğunu hallettim. Artık resmen almanya da kayıtlıyım. Banka hesabım kullanıma açıldı falan filan.

Hafta sonu aktivitemden bahsedeyim azıcık. Hani derer ya ''yediğin içtiğin senin olsun bize gördüklerini anlat'' diye, o hesap :))

Pazara günü Olliye kalktık canımız sıkıldı evde hadi bisikletle turlayalım dedik. Sonra Ollie Abi benim havaalanini görmediğimi farketti ve oraya dogru yollandık, Uzak değil bizim evden taş çatlasa 15 dk sürer bisikletle. Şehrin merkezinde bir havaalanı burası Tempelhof Airport. 6-7 ay öncesine kadar çalışıyomuş da. Naziler devrinde yapılmış. Plana göre Berlini yerin altına inşaa etmek istemişler. Yani büyük kısmını. Bu havaalanı da planın bir parçasıymış. Devasa bir yer. İçini görmedim ama denildiğine göre memleket kadarmış :))
Velhasılıkelam Berlinde hali hazırda zaten iki havaalanı var, bu boşuna masraf, zaten inen uçak da yok deyu burayı kapatmışlar. Ama halka açık :))
Her yer çim. İsteyen mangal yapıyo,  isteyen bisikletle geziyo, isteyen kaykay yapiyo, envayi çeşit uçurtma var etrafta. Hatta windsurfing bile yapan var :)) valla yelken ayni yelken ama ayaklarının altında büyükçe bir kaykayla fırt oraya fırt buraya  geziyolar. Bu yaz fukarası memlekette havalar daha sıcak olsa tadından yenmez valla. İşte böyle canlar. Aha bir iki de foto size...



İyi bakın kendinize...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder